Dnes naši členovia absolvovali pohovory so záujemcami o stáž k europoslankyni, Jane Žitňanskej, do bruselskej kancelárie.

Musíme povedať, že každý jeden záujemca bol naozaj kompetentný s bohatými skúsenosťami. Snažili sme sa vyselektovať troch, ktorí sa hodia najviac k problematikám, akým sa venuje pani europoslankyňa. Prizerali sme sa najmä na to, že Janka Žitňanská je podpredsedkyňa výboru pre práva žien a rodovú rovnosť o členka výboru pre zamestnanosť a sociálne veci.

Chceme sa ešte raz poďakovať všetkým, ktorí prišli osobne do Bratislavy, ale aj uchadzačom, s ktorými sme “skypeovali”.

Gratulujeme trom najlepším, z ktorých si vyberie už kabinet Janky Žitňanskej v najbližších dňoch. Priebeh budeme naďalej taktiež publikovať na našich stránkach.

Gratulujeme finalistom: DK0152, DK0146, AD0121

Tím Európskeho Dialógu pripravil aj bonus. Vylosovali sme jedného z 11 uchádzačov, ktorý pôjde s nami v dňoch 19. -22. mája 2016 na Europe Youth Event 2016 (EYE 2016) v Strasburgu. Akcia, počas ktorej otvorí Európsky parlament svoje brány mladým ľuďom privíta takmer 7000 ľudí z celej Európy.

Toto miesto získava a gratulujeme: DK0141

V mene Európskeho dialógu sa chceme poďakovať hlavne Janke Žitňanskej a všetkým záujemcom o stáž. Tešíme sa z Vášho záujmu a aktivity!

Comments are disabled.