Naši skvelí partneri InEdNet z Arménska budú hostiť skvelý Erasmus+ projekt, mládežnícku výmenu s názvom Youth Participation Camp for Media Makers “#YPC4Media“, zameranú na zvýšenie zapojenia mládeže do mediálnej tvorby a do demokratického života. InEdNet je skúsená sieť zameriavajúca sa na rozvoj informácií a vzdelávania, aby sme prekonali výzvy, s ktorými sa mladí ľudia denne stretávajú, a rozšírili ich možnosti participácie v rôznych spoločenských sférach.

Ciele Projektu

  • Zvýšenie kompetencií 40 mladých ľudí z piatich európskych krajín (Slovensko, Arménsko, Nemecko, Cyprus, Maďarsko) o význame ich participácie na rozhodovacích procesoch.
  • Výroba najmenej 10 videí, ktoré objasňujú každodenné výzvy mladých Európanov a ponúkajú efektívne riešenia.
  • Poskytnutie nástrojov pre 40 mladých lídrov na šírenie informácií a osvetu v ich komunitách prostredníctvom „Youthifying Week“.

Kedy a kde?

Mládežnícka výmena sa uskutoční v lyžiarskom stredisku Tsaghkadzor v Arménsku, s ubytovaním v hoteli Alpina (https://alpina.am/) Aktivita prebehne 28. februára až 6. Marca (vrátane cestovných dní)

Koho hľadáme? 

Hľadáme 8 motivovaných mladých ľudí zo Slovenska (môžu byť aj zahraniční rezidenti Slovenska), vrátane skúseného lídra skupiny vo veku 18-30 rokov. Ubytovanie a strava trikrát denne sú hradené priamo organizátormi, pričom cestovné náklady budu účastníkom preplatené po projekte po predložení požadovaných cestovných dokumentov.

Viac info o mládežníckej výmene nájdete v Infopacku, ktorý si môžete stiahnuť nižšie

Uzávierka prihlášok

V prípade záujmu nám pošlite motivačný list v angličtine a životopis (v slovenčine alebo angličtine) na email info@europskydialog.eu do stredy 31. 1. 2024. Vybraných uchádzačov budeme následne kontaktovať s ďalšími inštrukciami. Pre ďalšie informácie nás kontaktujte mailom na adresu info@europskydialog.eu

No comment

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *