Máš chuť a motiváciu sa ďalej rozvíjať a posilovať svoje silné stránky? Byť aktívnejší vo svojej komunite a viac sa zapájať do aktivít neformálneho vzdelávania? Tak sa prihlás na mládežnícku výmenu „The HEROES“ a poď si spolu s nami uvedomiť, že naše vlastné hrdinské činy môžu ovplyvniť svet okolo nás.
Ciele mládežníckej výmeny: 
– poskytnúť plíležitosť pre mladých ľudí zažiť interkultúrnu skúsenosť
– predstaviť občianske vzdelávanie prostredníctvom témy „Hrdinovia všedných dní“
– posilňovať sociálnu a kultúrnu zodpovednosť v spoločnosti
Koho hľadáme?
4 účastníkov zo Slovenska (Slovákov alebo slovenských rezidentov). Ostatní účastníci budú pochádzať z Portugalska, Lotyšska, Slovenska, Chorvátska, Talianska, Španielska a Maďarska)
Projekt je otvorený pre mladých ľudí  vo veku od 13 do 17 rokov, ktorí:
– Hovoria anglicky na komunikatívnej úrovni (aspoň B1)
– Vedia sa zúčastniť celého podujatia
– Sú ochotní spolupracovať s ostatnými účastníkmi
Každá skupina bude mať svojho dospelého lídra. To znamená, že so slovenskými účastníkmi bude z Trnavy/Bratislavy cestovať dospelá líderka, členka našej organizácie, ktorá účastníkov bude sprevádzať až na miesto konania projektu. V Budapešti skupinu vyzdvihne organizačný tím z Maďarska a objednaným autobusom alebo minivanom ich odvezie na miesto. 
Kedy a kde?
Výmena prebehne v dňoch od 25.10 – 30.10.2022 v Liptód, Maďarsko. Súčasťou mládežníckej výmeny sú aj dva cestovné dni, jedná sa o 25.10 a 30.10. Program zahŕňa rôzne aktivity, ako workshopy, tímové aktivity a skupinovú spoluprácu.
Ubytovanie, cestovné aj strava sú plne hradené z prostriedkov Erasmus+. O ubytovanie a stravu sa postará hlavný organizátor (Gyiot, Hungary). Komunikačným jazykom je angličtina.
Ďalšie podrobné info nájdete v Infopacku podujatia, ktorý si môžete stiahnúť tu: the HEROES – infopack.
Dokedy sa môžete prihlásiť? 
Ak sa chcete prihlásiť pošlite nám svoje krátke CV a motiváciu po slovensky na adresu info@europskydialog.eu najneskôr do 15.októbra 2022. Pre viac informácií nás kontaktujte na vyššie spomenutej adrese.

Comments are disabled.