Chceli by ste jedného dňa podnikať no neviete ako a kde začať? Tak ste na správnej adrese! Naša partnerská organizácia Youth Cinta z Portugalska organizuje Erasmus+ mládežnícku výmenu s názvom „Pocketknife for Youth“, ktorej cieľom je zlepšiť zručnosti mladých ľudí v oblasti podnikania, projektového manažmentu a zdravého sebavedomia potrebného k úspechu na trhu práce. Aktivity sa dokppy zúčastní 40 mladých ľudí zo Slovenska, Portugalska, Českej republiky, Španielska, Srbska, Estónska, Bulharska a Rumunska.

Kedy a kde?

Mládežnícka výmena sa uskutoční v termíne 19.-28.7.2022 v Aldeia São Sebastião (Portugalsko), ktoré je situované v krásnej prírode obkolesenej horami. Aktivita pozostáva z 8 dní+ 2 cestovné dni.

Koho hľadáme?

  • Hľadáme 4 motivovaných mladých ľudí od 18 do 30 rokov, ktorých zaujíma téma podnikania a osobného rozvoja, chcú sa naučiť niečo nové a zdieľať svoje skúsenosti s ostatnými.
  • 1 lídra skupiny od 18+, ktorý sa zaujíma o tému mládežníckej výmeny, vie anglicky na komunikatívnej úrovni a ideálne má už predošlú skúsnosť s podobným typom projektov.

Ubytovanie a strava budú plne hradené organizátormi z prostriedkov grantu Erasmus+. Náklady na cestu do maximálnej výšky 360 EUR budú účastníkom preplatené hneď po skončení aktivity.

Dokedy a ako sa môžete prihlásiť? 

Deadline na podanie prihlášky je do 5.7.2022 (00:00 CET). Pošlite nám prosím CV a pár viet prečo by ste sa chceli zúčastniť projektu na adresu info@europskydialog.eu

Viac podrobnejších informácii sa dočítate v infopacku, ktorý si môžete stiahnuť tu:  INFOPACK – Pocketknife for Youth

V prípade otázok nás kontaktujte na adrese info@europskydialog.eu

Tešíme sa na Vaše prihlášky! 🙂

Comments are disabled.