Už je to tu, náš DiGi YOUTH Work Hub bol práve spustený!

Sme veľmi nadšení, pretože ide o veľmi užitočný nástroj pre všetkých, ktorí museli presunúť svoje aktivity do online priestoru, najmä pre pracovníkov s mládežou. Čo náš Hub ponúka?

Náš projektový tím posledných pár mesiacov usilovne pracoval, aby vám priniesol interaktívny priestor, kde by sa mohli pracovníci s mládežou stretávať, hľadať rady, vymieňať si vedomosti a zdieľať zaujímavé nápady týkajúce sa digitálnej práce s mládežou. Ponúka možnosť zaregistrovať sa a vytvoriť si vlastný profil a následne sa spojiť s registrovanými používateľmi – organizáciami alebo jednotlivými pracovníkmi s mládežou. V prípade záujmu môžu používatelia súkromne chatovat alebo vytvoriť fórum na diskusiu o rôznych témach týkajúcich sa digitálnej práce s mládežou, poskytovania odporúčaní a výmeny príkladov dobrej praxe.

Sme si istí, že oceníte aj interaktívnu mapu, kde nájdete viac ako 200 osvedčených postupov, z ktorých bolo 32 vybraných ako príklady najlepšej praxe v oblasti digitálnej práce s mládežou a využívania médií v tejto oblasti. Každý registrovaný používateľ môže navyše na mapu pripnúť osvedčené postupy zo svojich krajín. Všetky príklady dobrej praxe sú tiež zahrnuté v sekcii „Zoznam zdrojov“, kde môžete vyhľadať konkrétny zdroj podľa krajiny, typu alebo kategórie.

Hub bude čoskoro obsahovať aj simulačnú hru pre pracovníkov s mládežou, ktorá im pomôže lepšie pochopiť rôzne situácie, ktorým môžu čeliť pri práci v online prostredí. Na webe budú tiež k dispozícii dva manuály – Pracovný manuál a manuál pre prácu s médiami, kde pracovníci s mládežou a organizácie nájdu zaujímavé tipy a návody, ako pristupovať k vybraným témam súvisiacimi s digitálnou prácou s mládežou, vrátane tvorby médií alebo využívania údajov a informácií v tomto sektore.

Neváhajte, zaregistrujte sa ešte dnes a staňte sa súčasťou našej siete DiGi YOUTH! Garantujeme, že tu nájdete skvelé tipy, ako čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie presunúť vaše aktivity do online prostredia. Stretnete zaujímavých ľudí, s ktorými budete môcť nadviazať budúcu spoluprácu alebo si vymeníte inšpiratívne tipy a nápady. Tešíme sa na stretnutie s vami a na vaše príspevky!

Comments are disabled.